top of page
Information om FiLLiT

Om FiLLiT

Sofia Åbjörnsson grundade FiLLiT år 2009 med en stark vision: att ge de lokala butiker samma konkurrensmöjligheter som de större kedjorna. Det är denna drivkraft som ligger till grund för FiLLiT:s resa.

Vi är stolta över att stödja lokala företag och hjälpa dem att växa i den konkurrensutsatta marknaden. Idag samarbetar vi framgångsrikt med över 250 butiker runt om i Sverige som har valt att dra nytta av våra tjänster.

 

Vår högsta prioritet är att upprätthålla nära och förtroendefulla relationer med varje kund. Tillsammans med våra partnerbutiker strävar vi mot en gemensam framtid med fortsatt tillväxt och utveckling. 

FiLLiT instiftade "Den lokala Handelns Dag"

Vi på FiLLiT brinner vi för att stötta den lokala handeln och för att stärka den. Vi vet att det är de lokala butikerna som ger varje ort sin unika karaktär och atmosfär. Därför instiftade vi på FiLLiT "Den Lokala Handelns Dag".

Målet med  Den Lokala Handelns dag är:

- Att öka medvetenheten av att stödja lokala företag för att stärka den lokala ekonomin.

- Att uppmuntra människor att handla i sitt närområde och utforska det breda utbudet av produkter och tjänster som finns tillgängliga.

- Att främja samhällssammanhållning genom att uppmuntra samarbete mellan företag och lokalbefolkning.

- Att lyfta de personliga och kulturella perspektiven av att handla i lokala butiker och stödja lokala entreprenörer.

Genom att delta i Den Lokala Handelns dag kan du göra en positiv skillnad för din lokala gemenskap och bidra till att stödja småföretag och den lokala ekonomin.

FiLLiT instiftade "Den lokala Handelns Dag"
FiLLiT instiftade "Den lokala Handelns Dag"
Medlemmar i Företagarna

Stolta Medlemmar i Företagarna

Vi på FiLLiT är också stolta medlemmar i Företagarna, en organisation som spelar en avgörande roll för att främja företagande och stödja företagare. Genom vårt medlemskap hos Företagarna intar vi en aktiv roll i att forma och stärka småföretagsvärlden i Sverige.

Varför är vårt medlemskap i Företagarna så betydelsefullt?

Företagande i Fokus: Med Företagarna som vår partner fokuserar vi på att stödja företagande i dess alla aspekter. Vi är med och påverkar utvecklingen av småföretag och den svenska affärsmiljön.

En Samhällsbyggare: Som medlemmar av Företagarna är vi delaktiga i att bygga ett starkt och hållbart samhälle genom att stödja och främja företagande som en grundsten i den svenska ekonomin.​

En gemensam resa mot framgång!

bottom of page