top of page

5 Sätt att Använda SMS-Kommunikation för att Driva Försäljning

SMS-kommunikation är ett effektivt verktyg för att nå dina kunder och öka försäljningen. Här är fem strategier för att använda SMS för att driva försäljning:


Exklusiva & medlemsunika rabatter via SMS: Skicka specialerbjudanden och rabattkoder via SMS till dina kunder. Detta lockar dem till köp och omedelbart ökar försäljningen.


Påminnelser om kampanjer via SMS: Använd SMS-meddelanden för att påminna dina kunder om kommande försäljnings- eller kampanjevenemang. Det ökar medvetenheten och deltagandet.


Orderbekräftelser och Leveransaviseringar via SMS: Skapa förtroende genom att skicka SMS för att bekräfta beställningar och meddela kunden om leveransstatus. Detta ökar kundtillfredsställelsen.


Produktnyheter och uppdateringar via SMS: Informera dina kunder om nya produkter och uppdateringar via SMS. Det väcker intresse för dina senaste erbjudanden.


Landningssida länkad i SMS: Skapa en känsla genom att länka till en landningssida i SMSet. Då kan man använda sig av bilder för att göra sitt innehåll mer intresseväckande. Man har även möjlighet att följa antalet klick på SMS för att kunna följa upp kampanjerna.
3 views0 comments
bottom of page